Настаняване

Кръглата стая

Кръглата стая е светла и просторна спалня с нестандартна форма, която дава неповторимо усещане за комфорт, простор и уют. Стаята предлага следните удобства - голяма спалня, разтегаем фотьойл, гардероб, LCD телевизор, климатик, безплатен Wi-Fi, но нейното най-голямо предимство е слънчевата тераса.

Цена:

40 лв. на нощувка за двойно настаняване
50 лв. на нощувка за тройно настаняване

Бялата стая

Бялата стая с нестандартна кръгла част се намира на третия етаж от къщата като удобствата, които предлага, включват голяма спалня, гардероб, телевизор, климатик и кухненска мивка, безплатен Wi-Fi. За удобството на своите гости предоставя и маса за хранене.

Цена:

30 лв. на нощувка за единично настаняване
40 лв. на нощувка за двойно настаняване

Стаята с цветята

Стаята с цветята е уютна и удобна за настаняване както на трима възрастни, така и на семейство с дете. Разполага с три единични легла, удобна масичка, гардероб и телевизор, а цветният стил допълнително допринася за настроението и спокойствието на гостите. Стаята е оборудвана с климатик и безплатен Wi-Fi.

Цена:

30 лв. на нощувка за двойно настаняване
45 лв. на нощувка за тройно настаняване

Прасковената стая

Стаята е обзаведена в топъл прасковен цвят, който предразполага гостите към спокойна почивка. На разположение на гостите са две единични легла, гардероб и телевизор, безплатен Wi-Fi.

Цена:

20 лв. на нощувка за единично настаняване
30 лв. на нощувка за двойно настаняване
* Цените са на нощувка и включват ДДС и местна туристическа такса.
* Деца до 5 години се настаняват безплатно.